Ny väderbeständig dekal.

Äntligen! Föreningen har nu tagit fram en ny upplaga av Bohof-dekalen. Samma layout som tidigare, men med en helt annan väderbeständighet. Lämpar sig utmärkt att sätta på bilrutan eller kikarstativet. Problemen med den gamla som löstes upp av regn och väta skall nu vara ett minne blott.”Jag har själv testat den på egna bilen”, säger Kenneth Johansson, sekreterare i Bohof, ”och det verkar lovande den här gången”.
 
Dekalen kan beställas genom att sätta in 20 kronor på Bohof:s plusgirokonto 169 55 43-7. Är du redan medlem i föreningen kan beställningen göras samtidigt med betalningen av medlemsavgiften för 2014. Utskicket med talong och årsskriten ”Fåglar i Bohuslän” är på gång.
Ett stort tack till Kerstin Magneson som varit behjälplig med framtagandet av dekalen.

Nyhetsarkiv