Välkomna till Folk och Fåglar på Getterön

Söndagen den 11 maj 2014  genomförs Folk och fåglar på naturum Getterön. Dagen är tänkt att ge den foto och fågelintresserade sitt lystmäte oavsett kunskapsnivå. Under dagen kommer följande föreläsare att underhålla;Naturmorgons Lasse Willén : Bakom kulisserna på NaturmorgonSOF´s Anders Wirdheim : Folk och FåglarNaturfotografen Göran Johansson: En sommar med fiskgjusar och storlommarNaturfotografen Annette Seldén/N: Tanzanias nationalparkerNaturfotografen Patrik Olofsson/N: Kroknäbbarnas tidTommy Järås, Nidingens fågelstation Tretåiga måsars livshistoriaprofessor Gunnar Selstam:   RingmärkningEva Stenvång Lindqvist: Locka fler fåglar till trädgården! Förutom föreläsningarna kommer även följande att ske under Folk och Fåglar:Utställningar från ideella föreningar och företag med anknytning till fåglarDen senaste optiken- kikargrossister ställer utKonstutställning- Vadarna på GetterönFågelguidningarSkådarmingelSagostund för barnVärldens längsta fågelteckning- barn mellan 6-13 år ska försöka slå världsrekordmm mm Arrangemanget är en del av det internationella World Migratory Bird Day  (Internationella Flyttfågeldagen) och arrangeras av Varbergs Ornitologiska Förening, Studiefrämjandet Halland och naturum GetterönUppdaterad information om programinnehåll kommer fortlöpande presenteras på  evenemangets hemsida   www.folkochfaglar.n.nu eller på vår facebooksida ”Folk och fåglar 11 maj 2014”.Med vänlig hälsningKjell AnderssonStudiefrämjandet Halland

Nyhetsarkiv