KALLELSE TILL ÅRSMÖTET 22/3

Härmed kallar Bohusläns Ornitologiska Förening Er medlemmar till årsmöte lördagen den 22 mars.
 
Årsmötet avslutas med att Sara Elgh visar bilder och berättar om aktuellt status på projektet Örn-72.
 
Plats: Ålslån klockan 12.00Vägbeskrivning: Från Uddevalla sjukhus, kör norrut på Fjällvägen och följ skyltningen Norra Uddevalla-Fridhem.Kör vidare mot Färgelanda-Valbo Ryr. Efter ca 7,2 km ta av vänster mot Hällerstugan ( träskylt på vänster sida av vägen, skyltad Hällerstugan 3 ).Kör till informationstavlan över Herrestadsfjället och parkera där. Gå resterande 150 meter förbi vägbommen. Här ligger gården Ålslån. PS: Innan årsmötet som ni sett i programmet skådar vi lite i omgivningarna med start klockan 09.00. Samling vid gården.
Bifogar Dagordningen till årsmötet. VälkomnaStyrelsen

Nyhetsarkiv