www.grosshamn.se är adressen!

Ringmärkarentusiasterna på Ramsvikslandet står redo att inleda årets säsong. Den tredje i ordningen om vi räknar in premiärsäsongen 2012, som dock bara pågick under augusti månad. Samtidigt med årspremiären ute på Grosshamn, blir det premiär också på nätet. Föreningen Grosshamns Fågelstation har dragit igång en alldeles egen hemsida! Riktigt klar är den förstås inte ännu, men ”byggnationen” fortsätter och webbmaster Anders Netshagen jobbar vidare med de olika delarna. Ett hemsidesbygge är inte gjort på en eftermiddag… På www.grosshamn.se kommer verksamheten på Grosshamn beskrivas ur alla möjliga och omöjliga synvinklar. Här ska finnas nyheter, faktaartiklar, scheman för ringmärkningen, kommande aktiviteter, pågående projekt och inte minst – bilder. Här ska man också kunna ansöka om medlemskap i GFS. För BohOF-medlemmar innebär detta ingen extra kostnad, men GFS ser gärna att ni aktivt söker medlemskap i föreningen, för att kunna bygga upp ett eget medlemsregister. Helt nya medlemmar i GFS blir automatiskt också medlemmar i BohOF, eftersom det är så konstruktionen ser ut. (GFS är en direkt dotterförening till BohOF, med samma medlemsavgift på 150 kr) Välkomna in på en sightseeing på den nya hemsidan och kom gärna med synpunkter. www.grosshamn.se
OBS… Det går även att komma till grosshamn.se genom att klicka på fliken i huvudet på BohOF s sida märkt GFS Ringmärkning!

Nyhetsarkiv