Vinnare i BohOFs tävling på Grosshamn

I helgen hade fågelstationen Grosshamn öppet hus och BohOF fanns på plats. I föreningens monter kunde besökarna delta i en fågelgissartävling, här följer de rätta svaren och vinnarna;
  Rätt svar; 1. Lunnefågel 2. Tordmule 3. Alkekung 4. Tobisgrissla   Grattis till; Anneli Edlund, vinner betalt medlemskap 2016 och boken”Våra fåglar & deras läten” Anna Ullvan, vinner betalt medlemskap 2016 och boken ”Vad är det för fågel?” Jan-Arne Björkman, vinner en  t-tröja från BohOH. En fråga till de som deltog i tävlingen; Tre av tävlingsdeltagarna anger att de är medlemmar i BohOF. Ingen av dessa finns i vårt medlemsregister. Det kan finnas två förklaringar; 1. De har betalt in till GFS. 2. De förväxlar BohOF med GFS. Hör gärna av dig till BohOF om du känner igen dig.

Nyhetsarkiv