Fototävlingen Årets Fågelbild i Bohuslän 2015 avgjord

I samband med årsmötet i lördags avgjordes tävlingen Årets Fågelbild i Bohuslän 2015. Fyra bidrag deltog i omröstningen. Totalt inkom det 35 röster på de fyra finalbidragen och vinnare blev Ulrika Amnäs för sin bild på fisktärna med 47% av rösterna. Tvåa kom Ulf Karlqvist med sin bild på steglits. Ulf tog även hand om tredje- och fjärdeplatsen med sina bidrag på gärdsmyg respektive nötskrika.
Pris från GoFoto För sitt vinnande bidrag fick Ulrika ett diplom samt ett presentkort på 1000 kronor från Gunnar Olsson Foto ( Go Foto ) i Stockholm. Ulf blev inte heller lottlös. För andraplatsen fick han ett presentkort på 500 kronor, för sin tredjeplats ett presentkort på 300 kronor och för fjärdeplatsen ytterligare ett på 200 kronor.Som prisutdelare figurerade Jesper och Johan från Go Foto.
BohOF vill passa på och tacka alla som bidragit med fina bilder till denna fototävling.
Länk till de fyra finalbidragen.

Nyhetsarkiv