Kallelse till extra Årsmöte med Bohusläns Ornitologiska Förening

Plats: Hållö, båt avgår från norra hamnen i Smögen klockan 07:30. (Båtresan är gratis för er medlemmar )
När: Lördag den 30 september
Anmälan:  Kenneth Johansson, 070-2316591
 

Ordföranden har ordet

Hej alla medlemmar
Hoppas ni haft en go sommar och en härlig semester. Nu närmar sig årets medlemsmöte eller höstmöte som vi också kallar det. I år är detta möte även utlyst som ett extra årsmöte och detta med anledning av de beslut som togs vid det ordinarie årsmötet i våras, stadgeändring samt integrerat medlemskap i SOF BirdLife Sverige.
15-20 minuters båtfärd från Smögen ligger underbara Hållö som en liten oas i Västerhavet. Ön ingår i Hållöarkipelagens naturreservat och på denna saltstänkta ö finns förutom den gamla fyren även kapell, naturrum, konferensrum samt vandrarhem.
När vi går iland på Hållö kommer vi att börja med några timmars skådning. Ta med fika. Så här i strecktider kan vad som helst dyka upp. Är det vindstilla kan vi räkna med mycket tättingar, en del rovfågel samt vadare. Blåser det kan vi naturligtvis lägga till havsfågel.
Klockan 12:00 kommer vi efter avslutad skådning att samlas vid naturrummet för medlems-/ extra årsmöte.
Återfärd till fastlandet sker på eftermiddagen runt 15:00.

Hjärtligt Välkomna
Stefan Malm, Ordförande
 

Dagordning extra årsmöte Bohusläns Ornitologiska Förening 30 september 2017.pdf
Förslag till Stadgar BohOF 2017-2.pdf
Förslag till Integrerat Medlemskap.pdf

Nyhetsarkiv