Uppdatering Väderöarna

 På ön längst ut utanför Fjällbacka kan något spännande hända. Det är mycket vacker natur här ute. Vi tittar efter rastande fåglar bland husen och buskarna på ön.                                                                                            Vi tittar ut över havet och ser vilka fåglar som rastar just denna dag och naturligtvis tittar vi även på de som sträcker förbi.
 
Är du intresserad att hänga på, se nedanstående information.
När; 22:e oktober. Båten avgår från Hamburgsund klockan 07:30 och preliminär tid för återfärden är klockan 15:00.Pris; 300 kronor för båten. Vill ni ha lunch bestående av fisksoppa så kostar det 395 kronor.Pengarna sätts in på konto 8351-930125553. Var noga med att ange namn vid inbetalningen. Swish går bra också.Anmälan; är bindande. Ring eller skicka SMS till Thomas Carlsson på 070-2785388 
 
 

Nyhetsarkiv