Aktiviteten till Fågelcentralen är flyttad

Aktiviteten till Fågelcentralen är flyttad, men kalendern kan beställas här! Vi kommer inte att åka till Fågelcentralen som först planerat till den 26/11 utan vi åker söndag 14/1 istället.
  Fågelcentralen i Kungälv är en anläggning som hjälper skadade vilda fåglar och som anser att det är viktigt att även vilda djur har chans att få kvalificerad vård och varje år tar de emot hundratals skadade djur. Deras verksamhet är helt beroende av bidrag, donationer och frivilligas insatser. Nu är 2018 års kalender klar och den går att beställa här https://www.kustobsar.se/kalender/ all vinst från kalendern går direkt till mat, mediciner och vård till de skadade fåglarna. Mer information finns på www.fagelcentralen.se . Vill ni inte beställa här så har även Sussie C i Uddevalla ett lager, ring henne på 0736-90 41 60.

Nyhetsarkiv