Följ oss gärna

För ett tag sedan passerade vi 1000 följare på föreningens Facebook-sida. Så roligt att det är många som följer oss och vad som händer i Bohusläns fågelvärld.

Och vi vill gärna bli fler! Hjälp föreningen att växa och bjud in dina vänner att gilla eller följa oss. Det hjälper oss att sprida intresse och kunskap om fåglar till många fler.

Du vet väl att vi även finns på Instagram?! Kolla gärna in vårt konto @bohof_com och följ oss där också.

Du kan även stötta föreningen genom att bli medlem. Ja, om du inte redan är det förstås?! Eller varför inte ge bort ett medlemskap till en vän som gillar fåglar? Det kostar bara 150 kr per år. Läs mer här på BohOF:s webbplats hur du blir medlem. Titta under fliken BohOF-Bli medlem. En nyhet är att du kan betala med kort, Swish eller autogiro också.

https://bohof.com/bohof/bli-medlem/

Som medlem bidrar du till värdefullt arbete för fåglarnas skull, till exempel fågelskydd i Bohuslän. Du får skriften Fåglar i Bohuslän och aktivitetsprogrammet i din brevlåda. Och som medlem är du välkommen att delta i samtliga aktiviteter i vårt program. Du blir också medlem i BirdLife Sverige och kan välja till deras skrifter om du vill.

Nyhetsarkiv