SKÅDARHJÄLPEN 10 ÅR

Idag startar skådarhjälpen som är till förmån för Musikhjälpen, som pågår mellan den 9 och 17 december. Under alla de år som Skådarhjälpen pågått, alltså i tio år, har skådare samlat in över en kvarts miljon kronor till Musikhjälpen.

I år går pengarna till ”Ingen ska behöva dö av hunger”.

Delta du med.

Gå in på www.skadarhjalpen.se och gå via menyn till ”Rapportera” och gå till Bohuslän fliken, lägg in ditt namn och vilka fåglar du ser under veckan. Sedan kan du någon gång betala in en peng per art, se i menyn ”Så här betalar du” för att man ska kunna se kassan växa. Och sedan kan du nästa söndag när detta är slut, betala resterande.

 

Förra året skådade vi in 30.000 kr totalt i landet, men det var inte så många deltagare från Bohuslän. Detta vill vi ändra på och gärna se att fler från Bohuslän deltar. I år har vi därför flera olika exkursioner under drygt en vecka, från Stenungsund i söder till Ramsvik i norr. Hoppas att du vill vara med och delta i år!

Här är listan med exkursioner:

JORDHAMMARSVIKEN 10 december

SNÄCKSKALSBANKARNA & ÄLJE-PORSEN 11 december

Inställd ! SVÄLTE 12 december – Inställd

HERRESTADSPROMENAD 13 december

SKANSBERGET 14 december

UDDEVALLA HAMN 15 december

RAMSVIKSLANDET 17 december

 

Vid någon fråga om skådarhjälpen, oavsett om ni skådar själva eller inte, så kan ni kontakta Per Wohlin eller Sussie Carlström 0736-90 41 60.

Nu kör vi ett race i Bohuslän!

Nyhetsarkiv