Vedholmen- nytt koncept

Nytt koncept- exklusivt för BohOF:s medlemmar. Nu finns möjlighet att ingå i en grupp som med relativt kort varsel ska kunna komma ut och nyttja föreningens vindskydd på Vedholmen utanför Käringön. 
 
Hur; på eftermiddagen dagen innan, om det ser ut att bli lämpliga förhållanden, kommer det att meddelas till gurppen om att en tur är på gång. Maxantalet skådare är satt till åtta, till att börja med så får vi se hur det fungerar. Principen först till kvarn gäller och glöm inte att meddela återbud så någon eventuell reserv kan få chansen.
Utresa; färjan avgår från Tuvesvik och tiden för avgång kommer att meddelas av ”moderatorn”, var gärna där i god tid för att hinna parkera. Västtrafiks taxa gäller på färjan, en taxibåt kommer att avgå från Käringön så fort färjan anlänt.
Tiden från det att man lämnar Tuvesvik tills man är på plats i vindskyddet tar cirka en timme, varav 40 minuter på färjan. Den tiden kan man exempelvis utnyttja till frukost.
 Hemresa; tid meddelas innan, vanligtvis någon gång mellan 13:00 och 15:15. Kontakt; meddela önskemål om att bli tillagd i gruppen till Max Allan Niklasson som nås på 0723266918.

Nyhetsarkiv