Kom ihåg att rösta i fototävlingen

Efter jurysammanträde har de fem nästa kandidaterna i Bohusläns Ornitologiska Förening fototävling nominerats. Bilderna representerar de tre månaderna juli, augusti och september.
Rösta; skicka mail till: foto@bohof.com. 
Röstningspris i form av trisslotter finns att vinna för de röstande, glöm inte att uppge namn, adress och vilket bidrag du röstar på.
Senast; den 8 november.
Se bidragen här.
 
Välkommen att rösta!
 
Några ord från juryn; 
Juryn tackar för alla insända tävlingsbidrag och konstaterar återigen att konkurrensen är knivskarp. Av alla de spännande och vackra fågelbilderna vi fått, har vi haft ett svårt arbete att välja ut de bilder som representerar den aktuella tidsperioden samtidigt som de ska representera Bohuslän. Vi i juryn tycker att fotograferna har lyckats bra, vilket bara gör det svårare för oss. De fem nominerade bilderna är var och en favorit i sig och vi hoppas nu att allmänheten tar chansen att rösta fram den egna favoriten. Planerna på att på något sätt använda samtliga insända tävlingsbidrag har bara stärkts med den nu aktuella tävlingsomgången. Vi vill helt enkelt visa upp bilderna i ett rätt sammanhang.
 
Hälsningar Jahn Ekman, Samordnare av Fototävlingen Årets Fågelbild i Bohuslän 2015

Nyhetsarkiv