Rapport från fågelcentralen- ny chans i helgen.

Förra söndagen gjorde vi en utflykt till fågelcentralen på Hisingen där de jobbar med att rehabilitera skadade fåglar. Vi fick först höra Tommy Järås berätta om hur fågelcentralen startade, vad de arbetar med och några av de vanliga orsakerna till varför fåglar kommer in till dem. Därefter fick vi en rundvandring och fick se vilka fåglar som fanns inne för tillfället. Vi fick bland annat se en storlabb, havssula, kattuggla, sillgrissla och ormvråkar.

Om ni missade denna resa så finns det en ny chans lördag den 21 november.
Samling; klockan 10.00 på plats eller så kan samåkning ske från Uddevalla. Besöket kostar 50:- per person. Ta med lite fika som vi avslutar med cirka klockan 12.00.

Anmälan senast 19/11 till Sussie Carlström 0736-90 41 60.

Nyhetsarkiv