Vinterfåglar Inpå Knuten 26 -29 Jan 2018

Sista helgen i januari genomförs som vanligt den årliga fågelräkningen vid fågelbord runt om i Sverige. Det är ett evenemang som arrangeras av Sveriges Ornitologiska Förening BirdLife Sverige och som startade år 2006. I år är det således trettonde året i rad. 
 Vill du kan du använda vår app Vinterfåglar för att registrera in dina observationer vid fågelbordet. Den kan du enkelt ladda ner från App Store eller Google Play och kommer att finnas tillgänglig i början av januari i god tid före VIK. Den är givetvis gratis. Appen innehåller förutom en räkningsfunktion många bilder och läten på de flesta arter som kan rapporteras. Den är med andra ord ett mycket bra hjälpmedel, och du kan skicka in dina observationer till databasen direkt från appen Vinterfåglar i din telefon. 
 
 Logga in på Vinterfåglar Inpå Knuten 26 -29 Jan 2018
 

Nyhetsarkiv