Beställ en banderollkalender för 2020 med era egna fågelbilder!

Köp denna fräcka kalender, en banderoll 1200 mm lång och 297 mm bred, med era egna fågelbilder.

Skicka 12 bilder med filnamn enligt månaderna där de ska placeras. Vill ni ha en bild överst och en avlång (eller tre liggande/fyra stående) längst ner, sänd i så fall även dessa med text om vart ni önskar dem. Banderollerna kostar 350:- styck. Har ni inga egna bilder kan ni beställa en färdig med allmänna fågelbilder tagna i Sverige.

Banderollerna kan beställas på matt papper eller på självhäftande papper som inte avger märken efter klistret. Kan placeras en gång, på golv, vägg, dörr eller vitvaror. Välj papper vid beställning.

Ni betalar till BohOF via postgiro 169 55 43-7 eller swish 123 173 2049. För brev tillkommer emballage och porto, annars kan vi stämma träff för överlämning i Uddevalla, Fjällbacka, Tanumshede och Strömstad.

Kontakt: Sussie Carlström 0736-90 41 60 sussie@nyttodata.se

Nyhetsarkiv