BohOF program för hösten 2020 är klart!

Det har känts lite svårt i dessa coronatider med att skapa aktivitetsprogrammet, men vi kommer att ha flera aktiviteter och hälsar alla som inte har symptom välkomna fast vi kommer ändå att hålla avstånd. Vi har aktiviteter på flera ställen i landskapet och lite nytt är sträckskådning på ett flertal ställen under de hetaste sträckskådningstiderna. När det blir mörkare ute kommer Bohusläns Museum att ha två stora utställningar och 19/9 är det invigning av utställningen ”Vi fåglar” och 2/10 kommer Lars Jonssons utställning finnas på plats. 29/9 finns ett föredrag gällande ”Rovfåglarnas återkomst i Halland”.  5/11 kommer Reino Andersson på besök och berättar om svart rödstjärt och Patrik Eld tipsar om fotografering av fåglar i både Lysekil och Uddevalla. Håll er uppdaterad genom hemsidan.

Har ni inte fått programmet på posten före helgen så hör av er till medlemsansvarig Kenneth Johansson 070-231 65 91

Program 2020

Nyhetsarkiv