KONSERT: BIRDS – Lördag 4 maj kl 15 Nordiska Akvarellmuseet Skärhamn

En unik konsert med musik, fotografi och fågelsång, ett samarbete mellan Cecilia Ekmark flöjtist, Roger Johansson pianist/tonsättare, Hans Falklind fågelfotograf och Sveriges Ornitologiska förening. Musik av bl.a. Olivier Messiaen, Takashi Yoshimatsu och Roger Johansson. Projektet stöds av Statens Musikverk. Entré 80 kr, barn & ungdom under 20 år fri entré. Förbokning Nordiska Akvarellmuseet: 0304-60 00 80, info@ Arr. Sound of a flute / Nordiska Akvarellmuseet
Birds är ett samarbetsprojekt mellan Cecilia Ekmark (Sve) – flöjtist, Roger Johansson (Sve) – pianist/tonsättare, Ellen Lindquist (USA) – tonsättare och Hans Falklind (Sve) – fågelfotograf, Sveriges ornitologiska förening (SOF) och BirdLife International med kulturstöd från Statens Musikverk. Tillsammans presenterar vi en konsertform där musik, fotografi och fågelsång skapar en helhet. Det genomgående temat för konserten är det fågelskyddsarbete som SOF och BirdLife International utför. På konserterna kommer publiken att uppleva musik och fågelsång samtidigt som bildspel med fågelfotografier projiceras på stor skärm. Förutom nyskrivna stycken av Ellen Lindquist och Roger Johansson blir det musik av Olivier Messiaen, Takashi Yoshimatsu och Torkel Sigurbjörnsson.
Mer information:
https://www.ekmarks.net/soundofaflute/
https://www.akvarellmuseet.org

Nyhetsarkiv