Ny medlem i Rrk Bohuslän

Vid senaste styrelsemötet valdes en ny medlem in Bohusläns regionala rapportkommitté, Per Saarinen

Han ersätter Max Allan Niklasson.

 

Här kommer en kortare presentation förmedlad av Per själv;

Boendes i Ljungskile, närmare bestämt Grinneröd nära Backamo, sedan hösten 2018.

 

Ekolog som studerat på Linköpings universitet där jag också fick ett ordentligt intresse för fåglar. Under tiden i Östergötland har jag varit aktiv vid Tåkerns fältstation med inventeringar, ringmärkningar och guidningar. Jag har också varit med i Häradskärsprojektet och ringmärkt under flera höstveckor.

 

Nu jobbar jag på Naturcentrum, liksom två andra Rrk-medlemmar Sara och Matti, främst med vattenvård. Dvs inventering och restaurering av vattendrag och anläggning/restaurering av våtmarker. En stor del av jobbet blir då såklart kopplat till fågellivet i dessa miljöer.

 

Skådar för tillfället mest hemma när jag hinner mellan barnbestyren men försöker komma iväg lite då och då 🙂

 

Vi hälsar Per välkommen till Rrk Bohuslän.

Nyhetsarkiv